Fi a les primeres Skyrunner National Series amb Míryam Talens segona i Sebas Sánchez tercer

1

La primera edicicó de les Skyrunner National Series Spain&Andorra han finalitzat este cap de setmana amb la disputa de l’Ultra Pirineu, l’antiga Cavalls del Vent. Míryam Talens (Crevillent) es presentava líder i ha aconseguit la huitena plaça amb 19:13:22. D’esta manera puja a la segona plaça de les National Series en modalitat Ultra. Mentre que Sebas Sánchez (Petrer) arribava en setena posició i un temps de 13:00:08, lo que li dóna el bronze. Els dos corredors del Marathon Crevilent obren el palmarés valencià d’esta competició de nivell nacional sota el sostre de la ISF i la FEDME. Altre resultat a destacar a sigut la de Laia Cañes (GR33) que ha fet sisena en la prova. Adjuntem nota de premsa.

Luis Alberto Hernando i Núria Picas es coronen campions de las Ultra Series

Ultra Pirineu ha sigut el marc privilegiat de clausura de les Ultra Series del circuit Skyrunner National Series Spain & Andorra. Un calendari que ha comptat amb algunes de les curses més exigents de la península ibèrica i que va inaugurar al maig la Transvulcania Ultramarathon amb 73 kilòmetres i 4.415 de desnivell positiu.

Ja a l’estiu la duríssima Ultra Mitic de Andorra Ultratrail Vallnord amb 112 kilòmetres i 9700 metres de desnivell positiu va agafar el relleu a la Transvulcania Ultramarathon. A l’agost va ser el torn de la Buff® Epic Trail, amb 106 kilòmetres i 8000 metres de desnivell positiu en una primera edició que va tenir tan sols 17 corredors arribats a meta.

Més de 2000 corredors han disputat alguna de les cuatre proves que han conformat les Ultra Series de les Skyrunner National Series Spain & Andorra. Un exigent circuit amb infinitat de corriols i pics en pràcticament 400 kilòmetres i més de 28 mil metres de desnivell positiu.

Luis Alberto Hernando s’ha proclamat campió de les Ultra Series, amb un total de 220 punts gràcies a les seves victòries a la Transvulcania Ultramathon i Ultra Pirineu. El subcampionat ha sigut per Jessed Hernández, que acumulava 182 punts, després de la seva segona posició a la Buff® Epic Trail i la tercera plaça aconseguida a la Ultra Pirineu. Sebas Sánchez ha tancat les posicions d’honor del circuit amb 165 punts després de la seva brillant actuació a la Ultra Mític y en la Ultra Pirineu.

Les victòries a la Ultra Pirineu i la Buff® Epic Trail han situat a Núria Picas al capdavant de la classificació femenina. La regularitat de Miryam Talens, li ha valgut el subcampionat amb 286 punts, mentre que la segona posició aconseguida a Ultra Pirineu ha portat a Raquel Rivera a tancar el podi del campionat.

A %d bloguers els agrada això: