Míryam Talens es presenta líder de les Skyrunner National Series a l’Ultra Pirineu de dissabte

Les Skyrunners National Series Spain & Andorra tornen amb força aquest cap de setmana a l’Ultra Pirineu

0El menú serà complet a Bagà amb la disputa de la Nit Pirineu, tercera prova puntuable per les Vertical Series el divendres nit com aperitiu; la Marató Pirineu, cinquena prova de les Sky Series com a primer pla, i l’Ultra Pirineu com plat estrella i prova final i decisiva de les Ultres Series.

L’Ultra Pirineu tancarà el campionat Ultra i aquí es decidiran els campions tant en categoria masculina com femenina afegint a la puntuació habitual un bonus del 20% per ser la cursa final. En homes, el principal favorit és el colíder Luis Alberto Hernando que ja va guanyar l’any passat a l’antiga Cavalls del Vent, tot i que haurà d’estar atent a Xavier Teixidó, també amb 100 punts després de la seva victòria a la Mític d’Andorra Ultratrail Vallnord i Jessed Hernández, que es situa en quarta posició després del podi a la Buff® Epic Trail i que ja sap què és guanyar a Bagà.

A l’apartat femení la gran favorita és la catalana i líder de la ULTRA-TRAIL® WORLD TOUR, Núria Picas. Tot i que de moment és la valenciana Miryam Talens, que també estarà a la línia de sortida de l’Ultra Pirineu, qui lidera les Ultra Series.

L’emoció a les Vertical Series i les Sky Series per la seva banda es mantindrà fins a l’última cursa ja que la prova final que es celebrarà al Montseny amb la celebració de la cursa vertical Sitja del Llop i la Marató del Montseny el 8 i 9 de novembre, també amb una bonificació del 20% a la puntuació per ser l’última cursa. Més emoció impossible!

informa: Ocisport

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: