Like Sport Lurbel domina La Sagra Skyrace

0

La cursa que fa cim a l’emblemàtic La Sagra (2.383m), a la problació granadina de Puebla de Don Fadrique, ha estat dominada per corredors de l’equip d’Ontinyent, el Like Sport Lurbel. Els corredors Javier Soriano i Jose Esteban Martínez Tecles, per part masculina, van entrar a meta junts en primera posició. Mentre que Julio Martínez Tecles i Juan Tortosa ho feien en sisena i setena posició. Mari Tamarit aconseguia la segona posició en xiques. La vencedora va ser la corredora il·licitana Ana Abad (Los Machaca Piedras).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: