Doble victòria de Raquel Jordá al Mentiras Vertical

2

Toño Quilis (Marathon Crevillent) va guanyar la segona edició del Mentiras Vertical, una cursa vertical disputada el passat dissabte al Valle de Tus, a prop de Yeste (Albacete). Raquel Jordá va ser la guanyadora en categoria femenina. El cap de setmana es completava amb la disputa d’una cursa per muntanya a l’endemà, on Raquel va repetir victòria, entrant en 14a posició de la general. En la classificació combinada, a més a més de la victòria de Raquel, altra alcoiana va pujar al podi, va ser Jessica Mataix en segona posició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: