Pep Ballester s’imposa a la TrencaCims catalana

foto: Monrasin

foto: Monrasin

Pep Ballester ha guanyat altre trail, esta vegada la TrecaCims catalana. Pep descriu la cursa com a “impressionant (…) amb una primera part amb molt de rocam i prou tècnia. I una segona part menys tècnica però amb més desnivell. Cursa recomanable cent per cent, no només pel paisatge i les vistes sino pel tracte rebut per l’organització, voluntariat i el poble senzer de Paüls“.

TrencaCims és un trail (segona edició) de 50 km de distància i 4000 m de desnivell positiu, va disputar-se dissabte passat amb eixida des de Paüls (Terres de l’Ebre) i circuit pel PN dels Ports. La ruta arriba a zones emblemàtiques com la Mola Grossa (1044m), el Pas de la Finella, Barranc d’Engrillo, Punta de l’Aigua (1092m), etc.

En el podi també ha estat Xari Adrián, en tercera posició, la mateixa que la corredora Estefania Barreda en l’edició anterior i que enguany ha assolit la segona darrere de la basca Elena Calvillo. També Vicent Pla ha finalitzat en tercera posició compartida. L’any passat la victòria va ser per als corredors Miguel Caballero i Ragna Debats.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: