Ivan Ortiz i Maite Maiora es proclamen campions de la Copa d’Espanya de curses de muntanya FEDME – Gran Premi Buff – Salomon a l’Haría Extreme

1

Ivan Ortiz i Maite Maiora s’han adjudicat la Copa d’Espanya de curses per muntanya FEDME – Gran Premi Buff – Salomon després de la disputa de l’Haría Extreme, última de les cinc proves que formaven el circuit. Els espectaculars 32,5 kms amb 1.450 metres de desnivell positiu de l’Haría Extreme han servit per donar un tomb inesperat a la classificació general masculina.

Alfredo Gil (Selecció de Castilla i Lleó) sortia com a líder de la classifició general però no ha tingut el seu dia a l’Haría Extreme i ha acabat en quinzena posició, i per tant no ha pogut superar la seva pitjor puntuació a les quatre curses precedents i s’ha quedat amb 308 punts. Ivan Ortiz (Selecció Andalusa) s’ha fet amb el liderat gràcies a la seva victòria a l’Haría Extreme més la bonificació del 20% de l’última prova ha sumat 364 punts. Per la seva banda, Toni Roldán (Selecció Balear) tenia opcions remotes d’adjudicar-se la copa ja que necessitava errors d’Alfredo Gil i d’Ivan Ortiz. El balear, després d’una lluita tancada amb Ortiz ha aconseguit la segona posició i s’ha proclamat subcampió de la Copa d’Espanya de curses de muntanya FEDME – Gran Premi Buff – Salomon amb 328 punts, relegant a Alfredo Gil a la tercera posició.

En categoria femenina el campionat estava pràcticament sentenciat a favor de Maite Maiora tot i que la seva absència a l’Haría Extrem permetia a Ana Conde tenir opcions d’adjudica-se la Copa d’Espanya de curses de muntanya FEDME – Gran Premi Buff – Salomon 2014. Finalment, Conde no ha participat a la prova i ha quedat fora del podi. Maite Maiora ha conquerit el campionat gràcies a les victòries a la Cursa de Muntanya Vall del Congost, la Skyrace Vallibierna i la Zumaia Flysch Mendi Lasterketa i al segon lloc al Trail Cara los Tajos. Eva María Moreda ha certificat el sotscampionat amb la segona posició a Lanzarote, mentres que Silvia Miralles (Selecció Valenciana) ha estat la revelació de la competició perquè gràcias a la victòria a l’Haría Extreme s’ha colat al podio des de la desena posició de la general.

La Copa d’Espanya de curses de muntanya FEDME – Gran Premi Buff – Salomon 2014 es tanca amb una excel·lent participació i molta emoció en les cinc curses disputades. La Cursa de Muntanya Vall del Congost, el Trail Cara los Tajos, la Skyrace Vallibierna, la Zumaia Flysch Mendi Lasterketa i l’Haría Extreme han estat un marc excepcional per un campionat apassionant.

Resultats Haría Extreme

Senior Masculí
Iván Ortíz Carrion 02:37:38
Toni Roldan Mercadal 02:39:10
Luis Calvo Castro 02:40:46

Senior Femení
Silvia Miralles Arnau 03:16:01
Eva Mª Moreda Gabaldon 03:18:50
Yaiza Herrera Santana 03:23:56

Veterano Masculí
Miguel Mudarra Sanchez 02:48:33
Pedro Rodriguez Cuenca 02:51:13
Antonio Mudarra Sanchez 02:59:37

Veterana Femení
Encarni Martinez Perez 03:26:03
Elena Cambil Medina 03:31:08
Noelia Camacho Ortega 03:33:48

Promesa Masculí
Victor Serrano Peces 02:54:26
Mario Olmedo Sancha 02:57:26
Jesús Ortega Jiménez 02:59:59

Promesa Femení
Alba Beltrá Escolano 04:09:49
Ana Parra López 04:26:42

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: