GR10-Xtrem obre la temporada trail valenciana este dissabte

La primera cita amb el trail running a la Comunitat Valenciana tindrà lloc este dissabte a Puçol, amb la disputa de la sisena edició del GR10-Xtrem Valencia Ultra Trail. La gran travessia de València de la mar als límits muntanyencs amb Aragó per la carena de la Serra Calderona i les muntanyes d’Andilla. Tot seguint les clàssiques marques blanques i rotges del sender de Gran Recorregut. El primer ultra trail de la temporada, de 96 kms aproximadament, prendrà eixida dissabte a les 6:00 hores i travessarà les poblacions de Segart, Serra, Gàtova, Sacañet, Canales i Andilla.

Dani Amat (CXM València), segon en l’edició anterior, és un dels favorits. El guanyador del Gran Trail Aneto-Posets va disputar la victòria fins el final i arriba després d’una gran temporada, inclús vestint la samarreta de la Selecció Valenciana al Campionat d’Espanya de la modalitat.

Pedro Fayos (Sutrail), tercer en 2014, deu ser fidel aspirant també. Com la parella formada per Paco Sáez i Vicent Peris (GR33), que van protagonitzar una cursa èpica en 2012. Amb ells, corredors emergents com Raúl Inglés (Outdoor Natura Montcada) i Abelardo Orquín (Serra Vernissa) donaran molt de color a les primeres posicions.

En xiques destaca Alicia Chaveli (SAM) primera guanyadora de la Spain Ultra Cup i coneixedora del circuit. Amb ella, però presumiblement darrere, estaran corredores del nivell de la suïssa Denise Zimmermann i les valencianes Laura Herrera, Carmen Mª Pérez…

I fins a 300 corredors, alguns de països com Bèlgica, Singapur, Noruega, Anglaterra, Àustria, Alemanya, etc.

Briefing divendres de vesprada a Puçol. Ja estan els dorsals assignats des de mychip. Seguiment de córrerxmuntanya via twitter i facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: