Dani Amat i Denis Zimmermann guanyen el GR10-Xtrem més dur

Dani Amat foto Fernando Prieto

Dani Amat foto Fernando Prieto

Els 96 kms i més de 4.000 m+ de desnivell van ser les dades tècniques del GR10-Xtrem Valencia Ultra Trail del 2015, més distànci i més desnivell que qualsevol edició anterior degut a la modificació del tram central de la prova que ix des de Puçol i arriba a l’interior de València, a La Pobleta d’Andilla.

Dani Amat (CXM València) tornava després d’una segona plaça disputada fins el final a l’edició anterior (curiosament la més curta de les sis edicions celebrades), i esta vegada sí, aconseguia una victòria clara (9:56:17). Jose Antonio Rojano (Ultratrail Benidorm) segon i Josep Cebriá (Serra Vernissa) tercer, van acompanyar-lo en meta.

Per part femenina Denis Zimmermann (Team Salomon Suunto) també repetia en este ultratrail, després de dos quarts llocs consecutius. Estava vegada victòria també clara per davant de les valencianes Carmen Mª Pérez (Serrano) i Laura Herrera (Correliana).

Un nombre ample de corredors van tindre que abandonar a causa de l’oratge, sobretot. Temperatures baixes a primera hora i molt altes per a gener en les centrals, van ser les causes d’estes incidències. Potser siga l’edició més dura per això. L’event ha estat organitzat pel club CXM València amb el suport de molts clubs de les poblacions que uneixen Puçol i Andilla.

RESULTATS:
MAS: 1. Daniel AMAT ASENCIO (CXM València) 9:56:17; 2. Jose Antonio ROJANO NOVA (CM Ultra-Trail Benidorm) 10:28:31; 3. Josep CEBRIA GARZO (CDM Trail Serra Vernissa) 10:35:32
FEM: 1. Denise ZIMMERMANN (Team Salomon Suunto) 12:33:47; 2. Carmen Mª PEREZ SERRANO (Carnicas Serrano) 13:19:21; 3. Laura HERRERA PEREZ (CA Correliana) 14:10:31
CLASSIFICACIO: gr10x.com

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: