La 7a Botifarunner obre inscripcions

botifarunner

El pròxim 19 de gener la Botifarunner, la cursa de muntanya de La Llacuna, obrirà inscripcions.

A partir de les 10 del matí d’aquell dia, hi haurà un total de 350 places disponibles per als primers que s’inscriguin a través de la web de championchip. El preu de la inscripció serà de 17€, amb descompte per als socis del Centre Excursionista de La Llacuna i els federats a la FEEC amb almenys llicència C.

Per a aquesta 7a edició, que se celebrarà el 22 de febrer, es manté un recorregut similar al de l’any anterior, amb una distància de 21,8 km i 1000m de desnivell positiu. L’inici i el final seran a la plaça Major del poble, on no faltarà un bon entrepà de botifarra després de l’arribada. Els corredors de muntanya que vulguin gaudir de naturalesa, gastronomia i bon ambient ja poden apuntar-se la data a l’agenda.

Podreu trobar tota la informació a la web: www.botifarunner.com

Informa: BotifaRunner Organització

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: