La FEDME presenta la nova imagen i calendari del Gran Premio Buff-Salomon 2015

cartellL’edició 2015 de la Copa d’Espanya de Carrera per Muntanya Gran Premio Buff-Salomon FEDME renova la imagen per a les huit proves que formaran el calendari. L’apartat competitiu de la Copa FEDME el formen la Copa d’Espanya en línia, amb 6 proves que s’enceta el 1 de març a Miranda d’Ebre i que visitarà el nostre territori el 2 d’agost a Vistabella amb la disputa de la Cursa per Muntanya de Vistabella, com a cinquena prova. El Campionat individual i per Seleccions Autonòmiques es correrà el 26 de maig a Màlaga, el Trail Cara los Tajos de Alhaurín el Grande, i el Campionat de Clubs a celebrar al K25 Trail de la Calderona de la localitat valenciana de Serra.

Informació ampliada a la nova web: www.carreraspormontanafedme.es

Informa: Press Ocisport

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: