Lola Peñarrocha rebaixa el rècord de la Marxa a Peu per Borriol

foto: Andres Nuñez - Last Race Studio

foto: Andres Nuñez – Last Race Studio

El dia 1 de Març de 2015, en una jornada amb una magnífica temperatura per gaudir de l’esport, s’ha celebrat a Borriol, la IV Marxa no competitiva i la XVII Marxa a peu per Borriol, primera prova de la VII Lliga de curses de muntanya Castelló Nord. Organitzada pel Club Muntanyer la Pedrera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Borriol, la Diputació de Castelló, és una de les curses de muntanya amb major nombre d’edicions dins del calendari província. Prop de 1200 corredors van prendre la sortida entre les 2 proves mantenint el nombre de participants de l’anterior edició.

Sobre un recorregut de 25 quilòmetres i uns 1200 metres de desnivell positiu transitar gairebé els 900 participants que van disputar la prova competitiva. Fernando Ruiz Sanchez del Club Elite Ciments va completar el circuit amb un temps d’1 hora i 51 minuts arribant en primera posició destacat respecte a la resta dels seus rivals. Van completar el pòdium Santiago Garcia del Conca Dolomia i Carlos Medina del Mur i Castell.

Lola Peñarrocha, corredora del Team Sport HG – AML Sonn, primera classificada entre les dones, va emprar 2 hores i 14 minuts rebaixant en 5 minuts l’anterior rècord de la prova. Van completar el pòdium en fèmines les corredores Maria Eugenia Inturias del Minimal Sandals i Silvia Sos del GR33-TotTrail.

Paral·lelament s’ha celebrat la prova de 15 quilòmetres que enguany albergava les categories de cadets i juvenils de la Lliga de curses de muntanya Castelló Nord, sent els vencedors Jordi Monferrer en categoria Cadet i Pau Sospedra en categoria Juvenil. Sobre aquest mateix circuit s’ha celebrat la prova no competitiva, que ha comptat amb prop de 270 participants, passant a ser una de les més multitudinàries de la província.

Els propers 21 i 22 de març, el Club Muntanyer La Pedrera, reprèn l’activitat amb I Vertical Mabo i la IX Marató de Muntanya de Borriol (MaBo), que amb els seus 4900 metres de desnivell acumulat és una de les proves més esperades per la seva duresa i espectacularitat. Aquest any, igual que en l’anterior edició forma part del circuit europeu de maratons de muntanya EMM Series.

Font: http://www.marxaborriol.org/

RESULTATS:
MAS: 1. Fernando RUIZ SANCHEZ (Elite Cementos) 1:51:32; 2. Santi GARCIA SORIA (Cuenca Dolomía) 1:55:13; 3. Carlos MEDINA AMER (Mur i Castell Tuga) 1:56:22
FEM: 1. Lola PEÑARROCHA ALOS (Team Sport HG – Aml Sonn) 2:14:33; 2. Mª Eugenia INTURIAS USTAREZ (Minimal Sandals) 2:20:59; 3. Silvia SOS MELIA (GR33) 2:26:09
TOTAL: 788
CLASSIFICACIO: tdpevents

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: