Manolo Segarra primer valencià de la Transvulcània 2015

02

La Transvulcania Ultramarathon (73km), primera de les Skyrunner World Series 2015, es va celebrar este dissabte a l’illa de La Palma tenint en Manolo Segarra (Mur i Castell Tuga) el millor valencià classificat. La prova és una de les ultres més mediàtiques de l’escena europea, on Luis Alberto Hernando i Emilie Forsberg van ser els protagonistes al aconseguir la victòria. El veí d’Alfondeguilla, classificat en 26a posició, venia d’aconseguir la victòria absoluta al MaMoVa fa poques setmanes.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: