La Vall de Boí serà seu dels Campionats del Món d’Skyrunning ISF al 2016

La candidatura presentada per la FEDME i la Vall de Boí organitzarà el Campionat del Món de Skyrunning 2016 de la International Skyrunning Federation

untitledEl Comitè de Direcció de l’International Skyrunning Federation ha concedit a la Vall de Boí l’organització del Campionat del Món de SkyRunning de 2016 en les modalitats Ultra, SkyMarathon® i Vertical, en el marc de la disputa de la BUFF® Epic Run Aigüestortes. La candidatura presentada per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) conjuntament amb la BUFF® Epic Run Aigüestortes i l’Ajuntament de la Vall de Boí s’ha imposat a les candidatures de Sochi (Rússia) i Colorado (USA) i organitzaran un dels esdeveniments de més repercussió de l’esport de muntanya.

La candidatura espanyola de la Vall de Boí compta amb el suport de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) i amb l’experiència d’haver organitzat de forma brillant els SkyGames Ribagorça el 2012. L’èxit dels SkyGames, unit a la excel·lent primera edició de la BUFF ® Epic Run Aigüestortes han estat factors decisius per a l’elecció de la Vall de Boí com a seu del Campionat del Món de la ISF 2016.

El Campionat del Món de SkyRunning de la Vall de Boí es disputarà entre el 22 i el 24 de juliol i comptarà amb la presència de les millors figures mundials en les tres especialitats que, unit a la espectacularitat paisatgística ia la riquesa cultural de la regió, dotaran a la Vall de Boí d’una enorme projecció internacional i mediàtica.

L’esforç de l’Ajuntament de la Vall de Boí al llarg dels últims anys per convertir aquest preciós indret del Pirineu en un referent mundial del Skyrunning ha donat els seus fruits, i prova d’això són les paraules de l’alcalde de la Vall de Boí, el Sr. Joan Peralada, que afirmava en la presentació de la candidatura guanyadora que el municipi “continua en la seva línia de treball amb l’objectiu de consolidar-se com un punt clau en els esports d’alta muntanya. Un esforç que es va iniciar el 2012 amb la celebració dels SkyGames i la posada en marxa del Centre de Trail”. Per la seva banda, l’alcalde de la subseu d’Espot destaca que “l’organització d’un esdeveniment d’aquesta importància tindrà una gran repercussió per poder donar a conèixer el nostre territori al món”.

La celebració del Campionat del Món de Skyrunning es disputarè en les disciplines de Kilòmetre Vertical, SkyMarathon® de 42 kilòmetres i Ultra de 105 kilòmetres, les dues últimes corresponents a la BUFF® Epic Run Aigüestortes, que se celebrarà enguany l’11 de juliol amb sortides en Espot i Barruera, respectivament.

Informa: Ocisport.net
ISF: http://www.skyrunning.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: