Javier Soriano triomfa a Sierra Nevada

javiersorianoKmverticalSierranevada2015

El corredor del Like Sport Lurbel ha participat este cap de setmana al Sierra Nevada Mountain Festival, a l’estació d’esquí. Javier Soriano va véncer la prova de Km. Vertical (41’38”) 46’53” que formava part de les Sky Running Vertical Series de la ISF. El corredor de La Font de la Figuera és l’actual subcampió autonòmic de l’especialitat (40’58”). Diumenge va tornar a competir disputant la cursa per muntanya de 22 km, tornant a véncer.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: