Mala sort per a les valencianes a la Chandrexa Trail

melissagali_chandrexa

Mala sort sobretot per a Raquel Martínez (Tuga) que va patir un accident greu. Ajudada per Melissa Galí en primera atenció, afortunadament. Raquel va ser atesa posteriorment d’una dislocació del colze. Esta situació situa fora de competició a Melissa, i la pèrdua quasi definitiva del podi per a Raquel. No obstant tot, l’acció de Melissa Galí ha sigut ampliament estesa per les xarxes socials i ha servit d’exemple de l’actitud que encara manté el nostre esport. Encara i tot que siga d’alta competició.

Aine Sentous torna al tercer lloc en sub-categoria Promesa. Mario Bonavista, que tancava la participació de l’expedició de la FEMECV, aconseguix un magnífic resultat (quart).

La Chandrexa Trail era la quarta (de sis) prova de la Copa d’Espanya de carrera per muntanya FEDME, que presentava un circuit (32.8km/2000m+) ràpid en general però amb zones que alguns participants han descrit com perillosos (per l’altura de la brossa que amagava irregularitat del terreny). L’accident de Raquel n’és un exemple.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: