Altre Aneto per Dani Amat

daniamat_trailanetoSegona victòria al Gran Trail Aneto-Posets per al corredor d’Elda, en esta ocasió en solitari i amb uns minuts més que en 2014. 17h48’04” per recórrer les dos voltes als massisos de l’Aneto primer i del Posets després. En total 109 kms i 7.000 m+ de desnivell. Dani Amat va ser el gran protagonista de l’event que també disputa altres distàncies, com la Vuelta al Aneto (58km), la Maratón de las Tucas (42km), Vuelta al Pico Cerler (22km) i Vuelta al Molino de Cerler (9km). Corredors com Luis Alberto Hernando y Eva Moreda (Maratón) també van estar presents. Juntament amb diversos clubs valencians, que sempre han tingut bons resultats en este event tan multitudinari.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: