Medalles per als veterans Sánchez Cebrián, Martínez Tecles i Castillo a la Skyrace Vallibierna

La quarta prova de la Copa d’Espanya disputada diumenge a Vilaller va lliurar tres medalles per als corredors veterans Miguel Ángel Sánchez Cebrián (Sel. Valenciana), Julio Martínez Tecles (Lurbel Like Sport) i Cristina Castillo (CXM València), una de plata i dos de bronze respectivament.
El corredor de Petrer va ser el millor classificat (9é) en xics, i Ana Tauste (Lurbel Like Sport) en xiques (7a).
Nota de premsa de la FEMECV:
1_5.jpg

4ª prova de la Copa de España Gran Premio Buff Salomon de la FEDME

La Selecció de l’Àrea de Curses per muntanya de la FEMECV ha participat aquest cap de setmana en la 4ª prova de la Copa de España Gran Premio Buff Salomon de la FEDME, en Vilaller (Lleida). La Skyrace Vallibierna, prova de 34 km i 2.700 m+ ha sigut la prova que s’ha celebrat aquest diumenge 5 de juny.

Continuem amb resultats  que no acaben d’ acompanyar el nivell que tenen els nostres corredors.
En aquesta ocasió, la cosa ja nova començar be, Juan Navarro dos dies abans es feia mal al tendó d’Aquiles, que el va obligar a quedar-se en casa.
En la categoria Femenina,  Pilar Raro, després d’haver tingut un virus fa tres setmanes, que la va deixar molt minvada físicament, afrontava aquesta dura prova amb la incertesa de com li respondria el cos. L’objectiu principal era acabar, de cara a seguir sumant punts en l’acumulat de la Copa. Finalment va aconseguir arribar en la 8ena posició, desprès d’haver avançat a dues corredores en el tram final de la cursa. Eva Bernat no va tindre tanta sort. Venia amb moltes ganes però des de principis de setmana arrastrava dolors estomacals, que li impedien córrer amb comoditat i amb gran decepció es retirava en el km 12.
Els xics, la cosa no va estar tan accidentada, els 3 van poder acabar la prova i acumular punts. Miguel Angel Sanchez, 9é de la general i segon en la subcategoria veterana, molt be, sobretot per ser un tipus de cursa que no li va gens be. Per la seua banda Mario Bonavista, no ha acabat de recuperar-se de Zegama, aixina i tot va aconseguir acabar el 13é de la general. Jimmy Soriano, el promesa de la selecció, va passar amb nota la dura cursa, pensant amb l’acumulat de la copa i posant la vista en el Campionat d’Espanya d’aquest diumenge que ve.
En la categoria júnior, Guillermo Albert va acabar el 4t i Ricardo Cherta el 5é.
Ara la Copa fa una aturada fins agost i la selecció ja escalfa motors de cara al Campionat d’Espanya individual i per federacions autonòmiques d’aquest diumenge, en Cercedilla.
Autor: Àngel Font – Seleccionador de Carreras por la Montaña de la FEMECV

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: