K25 Trail de la Calderona obre inscripcions dissabte a migdia

cartel_k25_2016_premsa
L’edició 11a del K25 Trail de la Calderona obre inscripcions aquest mateix dissabte 1 d’octubre a partir de les 12 del migdia. Només 300 dorsals disponibles tant per a corredors federats com a no federats.
L’edició 2016 de la K25 es disputarà diumenge 27 de novembre a la localitat de Serra (Camp de Túria) sobre el clàssic circuit de 25.5 km i 1700 m+. Passada l’anterior edició que va servir com a Campionat d’Espanya de carrera per muntanya de Clubs FEDME, i el desé aniversari de la cursa, enguany la participació està oberta a corredors populars. Tant federats com a no federats en esports de muntanya.

L’obertura d’inscripcions està prevista per aquest dissabte 1 d’octubre a partir de les 12:00 hores. Amb la finalitat que la majoria dels interessats tinguen l’oportunitat d’accedir al formulari d’inscripció, ja que en anteriors ocasions el repartiment de dorsals es va realitzar en poques hores. El límit de 300 participants i l’atractiu del circuit és la causa que ha deixat fora a alguns interessats.
Tota la informació de la inscripció es pot consultar ací:
http://www.cxmvalencia.org/k25/inscripcions/
Una nova edició amb el mateix sabor de sempre
K25 Trail de la Calderona es celebra des de 2006, amb un circuit molt atractiu que recorreix indrets d’especial singularitat com el barranc de Marianet o de Deula, i puja a tres cims principals de la serra Calderona com l’Alt del Pí, el Sierro i Els Rebalsadors (sostre de la cursa amb 799m).
Els actuals récords de la prova estan en poder del marroquí Ismail Razga i la castellano-manxega Gemma Arenas, que establiren les marques el passat any en 2h10’09” en hòmens i 2h41’55” en dones. Aquest event ja ha albergat dos Campionats d’Espanya i un d’Autonòmic, i en aquesta edició del 27 de novembre serà de nou “open”.
K25 Trail de la Calderona és una competició de carrera per muntanya organitzada pel club de muntanya CXM València que compta amb l’ajut dels clubs locals Castell de Serra i Tot Natura.
Segueix l’actualitat de la K25 des dels següents mitjans:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: