Dissabte arriba la Pujada a la Nevera d’Atzeneta

foto_lligacastellonord

Atzeneta segueix acollint centenars de corredors de muntanya cada primer dissabte d’abril, i així des de fa desset anys. Nota de premsa:

ESPORT I TRADICIÓ EN ATZENETA.
Segona prova puntuable per a la Lliga Castelló Nord

Tot preparat per a la dissetena edició de la Pujada a la Nevera, que se celebrarà el pròxim 1 d’abril i que aconseguirà reunir a prop de 600 corredors, complint amb la tradició que cada primer dissabte d’abril converteix a Atzeneta per unes hores en la capital provincial de les carreres per muntanya

La prova organitzada pel Club de Muntanya juntament amb la col•laboració de l’Ajuntament de la localitat, és a més la segona prova de la Lliga Castelló Nord, competició patrocinada per la Diputació Provincial de Castelló.

Amb un recorregut de 28 Km. i 1100 metres de desnivell positiu, portarà als corredors a transitar pels bells paratges d’aquesta població castellonenca, recorrent unes sendes centenàries que sense la tasca de conservació dels voluntaris del Club, només serien recordades pels més ancians del lloc; per si la preciositat del recorregut no fóra bastant, podem apreciar en tot moment la presència del Pic Penyagolosa que actua com a sentinella de la prova.

Quant als favorits de la competició, torna a Atzeneta disposat a aconseguir la seua tercera victòria el corredor del C.M. Vistabella, Remigio Queral, però amb la ment posada en la prova ultra de Penyagolosa Trails ® HG, primer objectiu de la temporada. Davant tindrà com a rivals a Rubén Lucas, Alex Juan, Daniel Colom, Cesar Marín i sempre sense oblidar-nos de dos il•lustres veterans del món del trail provincial com Juanan Ruiz i Miguel Ángel Duplas.

En categoria femenina, tot sembla indicar que la victòria de la prova és cosa de dues, d’una banda la corredora del HG-AML Team i actual campiona de Spain Ultra CUP, Laia Cañes i la líder de la Lliga Castelló Nord, la corredora de Sant Joan de Moró, Sonia Mundina.

D’aquesta lluita poden beneficiar-se altres corredores com les veteranes Ioana Petenchi, Rebeca Català o les integrants de l’armada local amb Belén Agut i Eva Bellés al capdavant.

A aquest cartell, s’uniran centenars de corredors populars i senderistes, amb l’únic objectiu de gaudir de la muntanya, de l’esport i d’una magnifica demà, però sempre intentant no perdre aqueix àpex competitiu que atorga el penjar-se un dorsal

Amb tots aquests ingredients i amb una població que viu bolcada per i per a la seua carrera ho tenen tot disposat perquè no falte cap detall, i poder atendre i rebre els visitants que s’acostaran a la localitat per a gaudir d’aquesta prova que en breu complirà la seua majoria d’edat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: