NdP: S’obre el període d’inscripcions per la 9a Rialp Matxicots

Captura

A partir del dia 1 de març i fins el 31 d’agost, els corredors interessats en participar a la novena edició de la cursa de muntanya Rialp Matxicots ja podran formalitzar la seva inscripció, amb un període de preu reduït de les inscripcions fins el 30 de juny.

Els reglaments de participació i el formulari d’inscripció en línia es troben al web de la cursa www.rialpmatxicots.cat , així com un avanç de programació.Aquesta edició comptarà amb cinc modalitats: la prova reina, la Combinada de 83 km en dues etapes, la Trail, de 60 km;  la Marató, de 44 km; la Mitja de 23 km, i la modalitat no competitiva Caminada d’11 km. La Rialp Matxicots, organitzada per l’Ajuntament de Rialp amb el suport de diferents col•laboradors i un gran nombre de voluntaris tindrà lloc a Rialp el cap de setmana del 15 i 16 de setembre 2018. Com ja és habitual, el centre de la cursa serà a Rialp i comptarà com sempre amb la complicitat dels pobles del municipi de Rialp i del municipi de Sort.NOVETATS 2018- Nova modalitat Marató de 44km i 4.000 metres de desnivell positiu.- Ampliació de la modalitat Trail fins els 60 km i els 5.000 metres de desnivell positius, amb dues noves ascensions a la Pala d’Eixe i la Serra de Posa.- Nova categoria per participar a la modalitat Combinada per parelles masculina, femenina i mixta.- Nou recorregut de la modalitat no competitiva Caminada amb sortida a la población de Roní i arribada a Rialp.

Edició de 2018Per una banda, el dissabte dia 15 tindrà lloc la Trail de 60 km i 5.000m positius i la Marató de 44 km i 4.000m positius, així com la primera etapa de la Combinada on els participants realitzaran el recorregut de la modalitat Trail. Per altra banda, el diumenge dia 16 tindrà lloc una Mitja marató de 23 km i  1.500m positius, que a la vegada formarà part de la segona etapa de la Combinada, que finalment hauran recorregut, entre les dues etapes 83 km amb 6.500m de desnivell positiu. Finalment, el mateix diumenge es durà a terme la modalitat no competitiva Caminada d’11 km i 600m positius.

La Rialp Matxicots ha esdevingut una cursa de referència a nivell nacional, ha participat a diferents lligues o circuits destacats i és membre de l’associació internacional de trail running, ITRA, motiu pel qual seguirà sent puntuable per a la Ultra Trail del Montblanc. Rialp Matxicots és un repte esportiu a la muntanya però també és un projecte de difusió turística del municipi de Rialp i la comarca del Pallars Sobirà, deixant constància en totes i cadascuna de les activitats que s’organitzen l’estima, cura i preservació del medi per on es mou. En primer lloc per a nosaltres mateixos i d’altra banda per a les generacions futures que el continuïn impulsant. Aquest any s’esperen gairebé 1.000 participants entre totes les disciplines que esgotaran tots els dorsals disponibles com a les dues últimes edicions. Juntament amb els seus acompanyants reuniran a Rialp més de 3.000 persones durant el cap de setmana, el que suposarà, un any més un gran impacte econòmic, social i de difusió per al municipi i la comarca.

Captura

Informa: Gerard Sabarich (Ajuntament de Rialp)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: