Petenchi i Roglá van rebre els trofeus de Campions de la Lliga Castelló Nord 2019

foto_lligacastellonord.JPG

Divendres passat la Lliga Castelló Nord lliurava els premis als campions d’aquesta temporada que finalitza. Més de 3.200 participants a les set proves de la competició. Han guanyat Ioana Petenchi i Jonathan Roglá a la categoria absoluta.

NdP Diputació de Castelló: La Diputació acomiada l’onzena edició de la Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord

La participació femenina supera per primera vegada des dels seus inicis el 25% del total

La clausura de la Lliga de Carreras per Muntanya Castelló Nord ha omplert aquesta vesprada, una vegada més, el saló de recepcions de la Diputació de Castelló per a celebrar el comiat d’un circuit de carreres per muntanya més que consolidat en el calendari esportiu provincial.

En aquesta edició, un total de 3.284 esportistes han participat des del mes de març que començava el circuit amb la cursa de Borriol fins al mes de setembre que va acabar a Vilafranca passant pels municipis d’Atzeneta del Maestrat, Catí, Benassal, La Serra d’en Galceran i Vistabella.

En la categoria absoluta, Ioana Petenchi i Jonathan Rogla han sigut els més regulars, proclamant-se campions d’aquesta onzena edició, que, per primera vegada en la història de la lliga ha superat el vint-i-cinc per cent de participació femenina al còmput global. En el pòdium de la classificació els han acompanyat Gerard Morgado i Cristòbal Adell en categoria masculina i María Obrero i Raquel Casares en categoria femenina.

La Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord es reafirma com una interessant ferramenta per descobrir l’interior de la província de Castelló i de generar oportunitats als municipis més menuts a través de l’esport de muntanya.

La Lliga Castelló Nord promou la base del trail

Després de vàries edicions amb l’organització les proves de distàncies inferiors per a cadets i juvenils, algunes de les curses de la Lliga Castelló Nord (Atzeneta del Maestrat, Cati i Vistabella) s’han convertit en organitzadors de la primera edició del circuit DipCas Trail Kids amb l’objectiu de promocionar la base del món del trail.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: