Alguns corredors de muntanya a la Marató de València

foto_FranMacia.jpg

Diumenge es va disputar a València una edició més de la Marató, una competició a la que diversos corredors de muntanya han participat amb bones marques. València s’ha situat com la sisena marató més ràpida del món gràcies a la marca aconseguida aquesta 39a edició (2:03:51).

El primer atleta amb llicència federativa valenciana va ser el maniser David Aparicio (2h22’44”), que fa uns anys va provar el trail amb diversos podis a curses, sobretot, de la Serrania. El mateix que la naquerana Joana García Pérez (2h48’44”), millor valenciana també. Cristóbal Adell (2h25’42”), potser el millor referent del trail valencià dels últims anys, ha tornat a córrer la distància i ha aconseguit millorar la seua marca. També ho ha fet el crevillentí Fran Maciá (2h28’03”), en la foto, que alterna perfectament les proves sobre negre i sobre marró. Hem trobat també a la catalana Gisela Carrión (2h44’16”), guanyadora de la recent Copa d’Espanya de curses Verticals FEDME 2019.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: