Avanç dels resultats de la jornada

foto_JoseCarlosPHOTO

A Vilamarxant el Trail 3 Pics Les Rodanes també tres proves. La de 28K per a Jose Luís Martínez (Olympo Team) i Elena Rosell (Mur i Castell tuga), la de 14K per a Nouredine Asbita (Edeta Llíria) i Verónica Elizabeth Quiguango (11a absoluta). Finalment, la més curta de 8K per a Víctor Gálvez (Atl. Edeta) i Mónica Pilco (The Kenyan Urban Way). Classificació: cronorunner

Joseca Díaz (Lurbel) i Pilar Montesinos (Trail Requena) han guanyat a Puçol el Picaio CiM Trail (23K/1300+), en distància 11K/500+ han sigut Vicent Torres (Lurbel) i Lluna Beltran (Lurbel) els vencedors. Classificació: mychip

A Barxeta s’han disputat curses en tres distàncies. La MaBu 44K per a Ximo Pellicer (Mur i Castell tuga) i Maria Estrada (El Castellet). La mitja per Jose Lozano (Poc a Poc Alcoi) i Kirsty Hall (Ribble Valley Harriers), i l’Sprint per a Carlos Pascual (El Garbí) i Ana Ferrandiz (Alejandro Sanz Timerlap). Classificació: mychip

A Polop de la Marina, on s’ha celebrat el Trail Monte Ponoig, victòries per Joel Montiel (León Dormido-Unave) i Laura Irina Lara (Bikila Elche) en distància 27K, i Marcos Galvañ (Amorós GE) i Ainhoa Sánchez (Atl. Sens Pressa) en els 16K. Classificació: mychip

Foto: Jose Carlos PHOTO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: