Júlia Font guanya el Trail d’Eivissa

La prova eivissenca 3 Días Trail Ibiza s’ha disputat aquest cap de setmana sobre diverses distàncies i també jornades. Una de les poques curses que s’han pogut celebrar des de març. El triomf de la combinada ha sigut per a Júlia Font per només un segon davant la catalana Anna Comet. Júlia guanyava dues de les tres proves en distàncies 10K (1a), 22K (2a) i 10K (1a) entre divendres nit i diumenge.

A l’edició anterior Sofia García Bardoll aconseguia la tercera plaça de la combinada, mentre que Ana Tauste guanyava la prova de marató. La participació de valencians a aquest event ha tingut històricament rellevant, recordem victòries d’Ignasi Cardona (21K), Miguel Ángel Martínez (42K), Pepe Baixauli (38K)…

Classificació: https://www.elitechip.net/system/public/download/ba30cf317ba97adf7e740fb523c15e6b.pdf

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: