Ajornades totes les proves de la Lliga Valenciana 2021

Les proves que encara quedaven actives, el 14 de febrer a Crevillent, i el 28 de febrer a El Genovés, queden ajornades com les dues anteriors a disputar al gener. S’adjunta nota de premsa de la FEMECV.

NdP: Ajornada la totalitat de la lliga de Carreras per Muntanya

Marcat per les actuals mesures COVID-19 publicades recentment, Des de la Direcció Tècnica i la vocalia de Carreras per Muntanya s’emet un nou comunicat, ajornant les 3a i 4a proves.

A causa de l’agreujament actual de la situació sanitària a la Comunitat Valenciana lamentem comunicar l’ajornament de les 2 proves restants de la Lliga de Carreras per Muntanya de la FEMECV que s’havien de celebrar a Crevillent i Genovés el 14 i el 28 de Febrer respectivament. Això suposa l’ajornament total de la Lliga.

En un exercici de responsabilitat, el comité de Carreras per Muntanya de la*FEMECV en consens amb els clubs organitzadors d’aquests esdeveniments i les autoritats municipals, s’ha decidit posposar aquestes dues proves de la Lliga. Comencem a treballar a la recerca de noves dates per a reubicar les quatre carreres de la lliga ajornades per la situació sanitària actual. En el moment es tinguen decidides les noves dates es comunicarà i habilitarà el termini per a poder sol·licitar la devolució de la inscripció si així ho sol·licita al correu inscripciones@femecv.com o des del botó habilitat en el llistat d’inscrits.

Lamentem les molèsties ocasionades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: