Fi a la Lliga més llarga

Ahir diumenge 18 de juliol va tindre lloc a Crevillent la quarta i darrera prova del Campionat de Lliga de la Comunitat Valenciana, la competició de carrera per muntanya que organitza la FEMECV des de 1999. Enguany, per motiu dels ajornaments, potser haja sigut la més “llarga” al finalitzar tant tard.

En categoria femenina tot estava decidit, Rosa Lara (Lurbel) havia guanyat les anteriors jornades i no li calia ni competir al traçat de Crevillent. És la nova Campiona Autonòmica de Lliga, i el que queda per vore d’ella. Pilar Raro (CXM València) va véncer la prova i, després de cinc anys sense competir, tornava a pujar a un podi (ara plata) des que va aconseguir el títol al 2015. El bronze autonòmic per a la corredora oriolana Pilar Medina (Pasico a Pasico). La local Nuria Orta (Marathon Crevillent) feu tercera ahir, però es queda fregant els metalls de la competició final.

Adil Moussaoui (Marathon Crevillent) ha vençut les tres proves on ha participat, també domini absolut i renova el títol aconseguit al 2020. Ahir, al seu pati de jocs, no va fallar. El podi el van completar Santiago Navarro (Lurbel) i Fran Maciá (Marathon Crevillent). Encara que els absents Daniel Castillo (Marathon Crevillent) i Guillermo Albert (Amics VTF) són els poseïdors de les medalles autonòmiques de plata i bronze respectivament que van assegurar amb els resultats de les proves anteriors.

Classificacions provisionals a mychip

RESULTATS Trail Crevillent

MAS: 1. Adil MOUSSAOUI (Marathon Crevillent) 1:19:06; 2. Santiago NAVARRO SANTAMARIA (Lurbel) 1:19:56; 3. Francisco Vte MACIA GARCIA (Marathon Crevillent) 1:22:40
FEM: 1. Pilar RARO GARNES (CXM València) 1:45:16; 2. Maria del Pilar MEDINA HEREDIA (Pasico a Pasico) 1:46:09; 3. Nuria ORTA REIG (Marathon Crevillent) 1:48:15
Total: 183
Classificació:

RESULTATS Campionat de Lliga Com.Valenciana 2021

MAS:

  1. Adil MOUSSAOUI (Marathon Crevillent) 3 pts
  2. Daniel CASTILLO FERNANDEZ (Marathon Crevillent) 5 pts
  3. Guillermo ALBERT FERNANDEZ (Amics VTF) 8 pts
  4. Jose Antonio LUNA GIMENO (Marathon Crevillent) 12 pts
  5. Emili SELLES i SEGUI (Marathon Crevillent) 17 pts

FEM:

  1. Rosa Mª LARA FELIU (Lurbel) 3 pts
  2. Pilar RARO GARNES (CXM València) 6 pts
  3. Pilar MEDINA HEREDIA (Pasico a Pasico) 8 pts
  4. Nuria ORTA REIG (Marathon Crevillent) 12 pts
  5. Elisabet LOPEZ AUQUE (Trail Morvedre) 13 pts

Classificació: mychip

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: