Campionat d’Espanya de Clubs FEDME: Lurbel, Subcampiones

Gloria, Rosa, Maria i Maria, i Ana, foto: Lurbel Team

L’equip femení del Lurbel Team ha aconseguit el sub-campionat a Granada en la disputa de Los Tajos Skyrace. Era la darrera prova de la Copa d’Espanya i també seu d’aquesta competició que acull els clubs de muntanya més competitius a nivell nacional. Les xiques Lurbel han tingut com a major rival el club granadí C.D. Deportes Olimpo, i només amb l’arribada de la quarta andalusa han perdut l’Or perquè fins allavors eren Campìones. Les basques del Zortietakoak K.E. ha sigut terceres. Ana Tauste (segona), Rosa Maria Lara (quarta), Maria Fuentes (setena) i Maria Beltran (quinzena) han sigut les que han aconseguit puntuar. Gloria Company completava l’equip.

Classificació: mychip.es

Web de la cursa: https://lostajosskyrace.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: