MaBo 2022 suspesa

foto: organització

El club La Pedrera de Borriol ha anunciat la no cel·lebració de la MaBo Marató de Borriol enguany. “Per responsabilitat, ens veiem obligats a comunicar-vos que enguany no serà possible celebrar la Mabo ja que totes les circumstàncies ens impedeixen poder fer-ho de la forma que una cursa com esta es mereix. La situació actual del club no és la òptima i la tramitació necessària és cada volta més complexa: per qüestions com passar pel paratge natural, els medis de seguretat i tots els permisos necessaris. Hem considerat que no podíem esperar més per a prendre i comunicar esta decisió ja que molta gent ens està preguntant a diari per a poder organitzar-se el calendari en els pròxims mesos i en el primer que hem de pensar és en els participants. Ens sap molt de greu i demanem disculpes a tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: