Transgrancanaria 2022: Antonio Martínez fa tercer a la Marató i Ricardo Cherta segon al KV

Antonio Martínez, foto: organització

Un dels events de trail més mediàtics s’ha disputat durant el cap de setmana a l’illa de Gran Canaria, algun protagonista valencià com Ricardo Cherta (Dynafit) que ha aconseguit la segona posició al KV El Gigante (5.7km/1130m+). A la prova Maratón (42.9km/1355m+) el corredor d’Onil Antonio Martínez (Scarpa) ha pogut pujar al podi un any després que quedar-se a les portes en eixa mateixa distància. Antonio ha hagut d’improvisar després de perdre’s a un punt del recorregut amb el cap de cursa. A la Transgrancanaria, en diverses distàncies, han aconseguit victòries corredors com David Prades (Advanced’21), Júlia Font (Promo’21), Teresa Nimes (Advanced’17), Sebas Sánchez (Advanced’16), Sonia Escuriola (Advanced’15), David Mundina (Maratón’15)…Tots els resultats a https://transgrancanaria.livetrail.net/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: