Victòria i nou rècord per Adil Moussaoui al “Cerro la Degollà”

Adil Moussaui, foto: Organització

Una de les curses més atractives del calendari conquense té lloc a Priego, organitzat pels germans Lloréns, i es diu Subida al Cerro la Degollà. Només 14 kms però amb mil metres positius. El Campió autonòmic Adil Moussaoui va véncer en categoria masculina, amb molt de marge, repetint victòria, però aquesta vegada batent l’anterior récord (només per 9 segons) d’Antonio Martínez establert al 2016. Adil reconeixia què al final “feia molta calor i pensava que no podria batre el rècord. Encara i això vaig fer un gran esforç per córrer molt molt ràpid durant els darrers cinc kms“.

web de la prova: http://ladegolla.blogspot.com/

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: