Calendari FEMECV 2023

La FEMECV publica el calendari federatiu de competicions i activitats asociatives. Les dates de les proves de carrera per muntanya són les següents:

22 gener 2023: primera prova Campionat de Lliga de la Com.Valenciana

5 febrer 2023: segona prova Campionat de Lliga de la Com. Valenciana

19 febrer 2023: tercera prova Campionat de Lliga de la Com.Valenciana

5 març 2023: quarta i última prova Campionat de Lliga de la Com. Valenciana

11 març 2023: Campionat Autonòmic de Llarg Recorregut (Ultra)

23 abril 2023: Campionat Autonòmic de Quilòmetre Vertical (KV)

14 maig 2023: Campionat Autonòmic de Carrera Vertical

27 maig 2023: Campionat Autonòmic Individual i per Clubs

Queden encara per assignar les clubs organitzadors d’aquestes competicions, i per tant, els circuits i poblacions triats.

Nota de premsa FEMECV: La FEMECV anuncia el seu Calendari Federatiu per a 2023

Enguany l’elaboració del calendari ha succeït en ple procés electoral, i no obstant això s’ha pogut avançar respecte a altres anys.

Després de la reunió de presidents de Clubs FEMECV, en la qual es van sol·licitar les dates, i amb la revisió de la Comissió Gestora, des de la Direcció Tècnica s’ha treballat per ajustar les dates i les activitats proposades per al pròxim calendari que ara es presenta.

Els pròxims dies anunciarem els Clubs i les poblacions en les quals se celebraran les competicions i activitats i anirem incloent-les en la nostra agenda. Cal recordar que es tracta d’una proposta provisional, en la qual pot ser que encara es produïsca algun imprevist en dates o llocs.

Aquest calendari 2023 compta amb un total de 30 activitats, entre les tres modalitats de competició (marxa nòrdica, carreres per muntanya i escalada), que es concentren en els primers mesos de l’any, de gener a maig. S’inaugura el calendari el 22 de gener amb la 1a Prova de Campionat de Lliga CxM 2023, i es donarà per clausurada la temporada de competicions el 6 de maig amb el Campionat Autonòmic Individual i per Clubs.

Les activitats de caràcter associatiu es reparteixen durant tots els mesos i abasten àrees com la inclusió, el medi ambient, la igualtat, la cultura… En 2023 se celebrarà el dia del senderista en tres edicions, una en cadascuna de les províncies, per a acostar l’activitat al màxim d’esportistes.

Cal sumar a aquesta agenda les activitats pròpies de les vocalies i comités, que complementen la programació de la nostra federació, enriquint la proposta per a tot el col·lectiu federat i els Clubs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: