Domusa Teknik, el nou equip referent basc

Batec blau, és la frase amb la que vol identificar-se el nou equip profesional que s’ha presentat al País Basc. Amb les figures davanteres d’Aritz Egea i Onditz Iturbe, la cooperativa Domusa aposta per un equip que lluïrà el blau com a color corporatiu, amb roba de l’andorrana Otso. Nou corredors en total patrocinats per esta empresa industrial de la xicoteta població d’Errezil (Guipúscoa). Són Aitor Ajuria, Álvaro Ramos, Borja Zubizarreta, Ibai Angulo, Goar Lopetegi junt a Aritz, en xics. I Ainara Urrutia i Irati Azkargorta acompanyant a Onditz. Domusa Teknik Team vol ser el referent del trail al País Basc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: