Primer Campionat autonòmic per a Egari Trail

En la segona temporada d’aquest club del Vinalopó han aconseguit baixar del graó més alt del podi al Marathon Crevillent, dominador la darrera dècada. Egari Trail guanyava al Campionat de Lliga després de disputar-se les proves d’Alcoi, Simat de la Valldigna, Xeresa i Biar gràcies als punts obtesos per corredors com Miguel Ángel Sánchez Cebrián, Santi Navarro, Rafa Murcia i Adil Moussaoui (Campió individual). Menys aquest últim, la resta han sigut fitxatxes d’aquesta temporada.

El Marathon Crevillent ha sigut plata, després de 7 ors en els últims anys. Només doblegats en alguna temporada pel Lurbel Team i el Mur i Castell Tuga, que a hores d’ara estan lluny. El bronze ha sigut per al Trail Serra Vernissa, que mai havia pujat al podi anteriorment.

En quant a la competició femenina, el Marathon Crevillent sí ha pogut enguany amb el Pasico a Pasico oriolà, que ha dominat els dos anys anteriors, enguany només bronze. La plata per a l’equip Trivici Team de Banyeres de Mariola, que superen el bronze de l’equip masculí al 2017.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: