L’alerta per risc d’incendi deixa sense disputar-se quatre proves

L’incendi forestal que va escomençar dijous a Villanueva de Viver, i les condicions desfavorables del cap de setmana van fer decretar alerta de nivell 3, la màxima, pel servei autonòmic d’emergències 112CV. Davant això, algunes organitzacions de curses per muntanya que devien cel·lebrar-se diumenge van decidir anular-les.

El Trail d’Onil va notificar-lo dissabte de vesprada, poc abans que el Tarahumara Trail de Fontanars dels Alforins. Els primers treballen per una nova data, mentre que els segons anulen la competició. Més tard, encara dissabte, l’organització del Covatelles Trail d’Oliva comunicava també l’anulació de la prova. No va ser fins diumenge quan el Jabalí Trail d’Algímia d’Almonessir va comunicar la suspensió de la prova.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: