Lurdes Palao estableix rècord a l’Aneto pel corredor Estasen

Lurdes Palao, foto: FB

Diumenge 9 d’abril la corredora de Bocairent va eixir corrent de Benasc, la població on resideix, per Coronas fins el corredor Estasen on va canviar les sabatilles per material d’alpinisme i assolir el cim en 4 hores. La tornada per la via normal arribant al punt d’eixida després de 6h17’45”. “Nou temps femení establert en esta ruta! Vos anime a totes a fer-la! Depén molt de les condicions, petjada.. molts factors… però es pot rebaixar el temps segur!“. Lurdes Palao té victòries al Trail Aneto-Posets 108K, per exemple, i podis a la Vall d’Aran 161K o Canfranc-Canfranc 100K.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: