Marín i Bellés, millors valencians al Km Vertical de Zegama

Eva Bellés (Atzeneta del Maestrat) ha participat fent 53’32” classificant-se en 26a posició femenina al Zegama KB, sobre un circuit modificat (756m+) per les condicions meteorològiques. Miguel Ángel Marín (Énguera) fa top30 amb una marca de 38’54”. Els corredors villeners Jose Ignacio Micó (41’13”) i David García (42’32”) han completat els millors resultats. La prova l’han guanyada el madrileny Jose Antonio Bellido (33’10”) i la navarresa Naiara Irigoyen (38’42”)

Classificació: https://www.kronoak.com/es/kronoakclasificaciones#bloke0

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: