2003

Castelló va ser la seu del segon Campionat d’Espanya. La Marató i mitja Castelló-Penyagolosa serviria per repartir els títols. I va haver gran expectació per vore el duel anunciat entre el tot poderòs Fernando García Herreros (MAD), dominador de les proves FEDME, i l’heroi local que ja havia guanyat la prova anteriorment, Eugeni Andrés (VAL).

El circuit es va allargar pel creixement de la Rambla de la Viuda, on l’organització va improvisar un pont, estava ple d’aficionats. Inclús en trams es podia llegir el nom del benicenc pintat en terra. Eugeni va aguantar el ritme fins Les Useres, juntament amb Juanma Agejas (MAD), però va perdre la posició als darrers kilòmetres. Agejas es va retirar.

Francisco Bernabeu (VAL), que corria amb la samarreta de la Selecció Valenciana, va seguir el magnífic duel, junt a Salva Calvo (CYL). El lleonés va aconseguir avançar fins la segona posició, mentre que el valent corredor d’Elda arribà a Sant Joan en huitena posició finalment.

Tarzán batia el rècord (5h34:43), amb més de 20′ de renda amb els perseguidors. Eugeni, amb el bronze, aconseguia plaça per córrer la Kima amb l’equip Buff-FEDME. Però això és altra història.

La prova femenina va estar dominada per Ester Hernández (CAT), aprofitant-se del defalliment de Teresa Forn (CAT) que va abandonar. La castellonenca Ani Muñoz, que havia vençut l’any anterior va arribar en segona posició, a només quatre minuts, però al no estar federada la seua posició va passar a mans de Yolanda Santiuste (MAD). Tercera posició per a la crevillentina Míryam Talens (VAL), que aconseguia el viatge a Itàlia amb la FEDME.

  

1. Fernando GARCIA HERREROS (MAD)
2. Salvador CALVO REDONDO (CYL)

3. 
Eugenio ANDRES MULET (VAL)
1. Ester HERNANDEZ CASAHUGA (CAT)
2. Yolanda SANTIUSTE BLAZQUEZ (MAD)

3. 
Míryam TALENS BELEN (VAL)

7. 
Vicente PRADES BELTRAN; 8. Francisco BERNABEU ABELLAN; 9. Ezequiel BELLIDO VERDU; 10. Rafael
EXPOSITO NAVARRO
; 12. Juan Antonio RUIZ GARCIA; 13. Fernando DUQUE GARCIA; 14. Casto JUAN RECIO

4. 
Asunción GIL CIRUELOS; 6. Mercedes GARCIA HIGON; 7. Teresa HERRERO FAS; 9. Carmen SANCHIZ CASTILLO; 10. Rosario NEBOT TRAVER; 11. Alicia GIMENO GARCES; 12. Mª Angeles COLOMA SANCHIS; 13. Concha CARRERES FUERTES; 15. Mila FORNER PARIS

Veterans

Veteranes
1. Francisco BERNABEU ABELLAN (VAL)
3. 
Joaquin SEGARRA VALLS
1. Asunción GIL CIRUELOS (VAL)
2.
Teresa HERRERO FAS; 3. Carmen SANCHIZ CASTILLO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: