2007

El Campionat d’Espanya de 2007 es va celebrar a Sabiñánigo, en la Puyada a Oturia. Un recorregut de 38 km i 2.200 m+ més bé ràpids. El vigent campió Raúl García Castán (MAD) va protagonitzar un bonic duel amb l’aspirant Tòfol Castañer (CAT), que va voler trencar la cursa en la pujada a Oturia, on arribà em primera posició (batent inclús el rècord d’ascensió). Però Castán el va superar en la segona part de la prova, aprofitant per batre també deixar la millor marca. Juan Carlos Apilluelo (ARA) arribà en tercera posició, un quart d’hora després.

Remigio Queral (VAL) va lluitar per les primeres posicions i va aconseguir la cinquena plaça, en una temporada extraordinària per a ell. Ani Muñoz (VAL) i Míryam Talens (VAL) entraren de la mà en les posicions 7a i 8a. De la mateixa manera que van entrar Juan Antonio García (VAL) i Carli Sánchez Cebrián (VAL) en 13a i 14a posicions.

En categoria femenina Maribel Martínez (ARA), en una temporada espectacular, va poder amb Roser Español (CAT) i Alicia Olazábal (EUS). Per FF.AA. el duel Euskadi vs Catalunya, que anys després serà ja un clàssic, va estar de part dels primers. Aragó va aconseguir pujar al tercer graó, guanyant-nos la plaça només per una posició.

En categoria veterana Ani Muñoz va aconseguir la tercera plaça. La corredora castellonenca es veia recompensada, en part, després de passar desapercebuda en la competició de 2003, on al no estar federada no va poder arreplegar la plata absoluta que haguera aconseguit. En hòmens Francisco Bernabeu (6é). Van formar part de la Selecció Valenciana, a més a més dels mencionats abans, els corredors Marian Aguilar (13a) i Vicente Peydró (23é). Els abandons de Simón García, Emili Sellés i Xari Adrián per segona vegada en un Campionat, van ser determinants. Disortadament. Per primera vegada, l’equip de la FEMECV no pujava al podi.

        

1. Raúl GARCIA CASTAN (MAD)

2. Tòfol CASTAÑER BERNAT (CAT)

3. Juan Carlos APILLUELO FERNANDEZ (ARA)

5. Remigio QUERAL IBAÑEZ; 13. Juan Antonio RUIZ GARCIA; 14. Juan Carlos SANCHEZ CEBRIAN;

1. Maribel MARTINEZ RENTERO (ARA)

2. Roser ESPAÑOL BADA (CAT)

3. Alizia OLAZABAL (EUS)

7. Ani MUÑOZ CULEBRAS; 8. Míryam TALENS BELEN; 13. Marian AGUILAR HERNANDEZ

Veterans

1. Pedro RODRIGUEZ GIJON (MAD)

Veteranes

1. Maribel MARTINEZ RENTERO (ARA)

3. Ani MUÑOZ CULEBRAS

FF.AA.:

1. Euskal Sel.

2. Sel. Catalunya

3. Sel. Aragón

4. Sel. C.Valenciana

Classificació en www.fedme.es

Més info en www.barrabes.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: