2008

En 2008 la competició tornava a Castelló, en esta ocasió amb la Marxa Magdalena-Penyeta Roja, una cursa de 36 kms i algo més de 2.100 m+ de desnivell. Un recorregut favorable per als nostres amb el condicionant meteorològic, que es preveia caloròs. La prova va ser part de la Lliga valenciana l’any anterior encara que es va perdre la seua continuitat.

El segovià Raúl García Castán (CYL) guanyava de nou el Campionat d’Espanya. En esta ocasió per davant de Zuhaitz Ezpeleta (EUS) i Mario Lloréns (CLM), que van fer una temporada magnífica, i de Tòfol Castañer (CAT), que no va aconseguir pujar al podi. El sempre valent Remigio Queral (VAL) va seguir el tren d’este grup, però ho va pagar amb una posició pobra, encara que sense abandonar.

Sebas Sánchez (VAL) va obtindre la millor posició, seté. Desafortunadament no estava convocat amb l’equip FEMECV i no va poder puntuar per a la Selecció. Darrere d’ell Ramón Recatalá (VAL).

La competició femenina va tindre a Mònica Ardid (CAT) de protagonista. La catalana tenia moltes esperances en el campionat i va eixir a trencar la cursa. La seua image entrant en meta demostrava a tots els presents la il·lusió de guanyar la cursa més important de la temporada. Dotze minuts darrere entraren Alizia Olazabal (EUS) i Ester Hernández (CAT), altra vegada en un podi. Marta Vidal (VAL), corredora de Saragossa amb llicència valenciana, va lluitar fins el final per una millor plaça. Afortunadament, la seua lluita i la dels seus companys els servirien per a pujar al podi per equips. L’anterior campiona, Maribel Martínez (ARA) va abandonar.

María Izquierdo (VAL) aconseguia el sisé lloc, magnífic. I Xari Adrián (VAL) el huité, tot un premi per a una corredora que ho va intentar en dos ocasions anteriors sense fortuna.

Les fortíssimes seleccions de Catalunya i d’Euskadi no van fallar. En esta ocasió els catalans va guanyar l’or. La tercera plaça, esta vegada sí, va ser per nosaltres. La Selecció Valenciana va obtindre uns resultats mitjans, a nivell individual, però en conjunt quasi tots van estar a un bon nivell. Afortunadament no va haver cap abandonament, clau per al resultat final. La resta d’equips federatius van ser Madrid, Castella-La Manxa, Aragó, Balears i Castella i Lleó.

Van formar part de la Selecció Valenciana, a més a més dels anomenats anteriorment, els corredors Lola Peñarrocha (15a), Remigio Queral (17é), Miguel A. Sánchez (19é), Rosa Guillamón (21a). I en l’equip veterà Francisco Bernabeu (4t) i Rosi Cantos (6a). Un equip plagat d’estreles que va facilitar tornar a un podi que vam perdre per primera vegada l’any anterior.

Classificació en www.fedme.es

   

1. Raúl GARCIA CASTAN (CYL)
2. Zuhaitz EZPELETA ITURBE (EUS)
3. Mario LLORENS ZAFRA (CLM)

7. Sebas SANCHEZ SAEZ;
8. Ramón RECATALA VERA; 14. Juan Antonio RUIZ GARCIA

1. Mònica ARDID UBED (CAT)
2. Alizia OLAZABAL DONATO DE LOPEZ (EUS)
3. Ester HERNANDEZ CASAHUGA (CAT)
4. Marta VIDAL LOPEZ; 6. Maria IZQUIERDO GUILLEN; 8. Xari ADRIAN CARO; 9. Noemí BACHERO ALGUACIL; 11. Míryam TALENS BELEN; 15. Lola PEÑARROCHA ALOS

Veterans
1. Salvador CALVO REDONDO (CYL)

Veteranes
1. Susanna BESALU LLORA (CAT)

FF.AA.

1. Sel. Catalunya

2. Euskal Sel.

3. Sel. C.Valenciana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: