Sonia Escuriola i Joan Ruíz guanyen la Marxa al Bartolo

La tretzena edició de la Marxa al Bartolo de Benicàssim ha tingut més de 500 participants que han aconseguit finalitzar el recorregut de 23,5 km i 1.050m+ de desnivell, amb meta a la mateixa platja de la població de la Plana Alta.

Sonia Escuriola (CM La Pedrera) ha sigut la brillant vencedora, liderant en tot moment la cursa. Ha estat seguida al principi molt a prop per Pilar Peña i Eva Mesado. Després del Bartolo, la baixada ha provocat canvis de posició, amb Alicia Chaveli (S.A.M.) ocupant de la quart a la segona posició. Mesado finalment també ha progressat fins ocupar el tercer graó del podi. Sonia Escuriola (2:34:07) ha entrat en meta emocionada, recordant Irene Edo, desapareguda recentment.

La competició masculina ha tingut més emoció, potser. Un grup nombrós ha estat tirant en tota la pujada. Al Bartolo ja han arribat els corredors dels Amics de la Volta al Terme en primera posició. Joan Ruíz i Raúl Inglés eren perseguits per altra parella formada per Miguel Mendoza (Trans Yaco – Palasiet) i Enrique Gallent (Team-Dinitis). Este últim ha sigut qui ha quedat fora del podi després de la lluita. Joan Ruíz ha sigut vencedor amb 2:00:50.

CLASSIFICACIO: 1. Joan RUIZ (Amics VTF) 2:00:50; 2. Raul INGLES (Amics VTF) 2:01:25; 3. Miguel MENDOZA (Trans Yaco – Palasiet) 2:01:55 / 1. Sonia Escuriola (CM La Pedrera) 2:34:07; 2. Alicia CHAVELI (S.A.M.) 2:38:45; 3. Eva Mesado () 2:43:36 …534

One Trackback to “Sonia Escuriola i Joan Ruíz guanyen la Marxa al Bartolo”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: