Ramón Recatalá i Ana Ortega guanyen una MaMoVa renovada

Diumenge va disputar-se la segona edició del Maratón de Montaña de Valencia, coneguda com MaMoVa. Des de La Pobleta (Andilla) sobre un recorregut parcialment renovat de l’anterior circuit sobre les muntanyes del terme d’Els Serrans. Les modificacions, que augmentaven tant la distància com el desnivell, van provocar una diferència notable en els cronos dels corredors. Ramón Recatalá (Mur i Castell – Tuga), encara i guanyar la prova, va augmentar més de 30′ la marca assolida l’edició anterior, on només va ser quart.

El magnífic corredor de la Selecció Espanyola FEDME va tindre en Pau Moreno i Ezequiel Cuesta, tots dos del Mur i Castell – Tuga, els seus màxims rivals. Moreno (darrer vencedor de la K25) va estar a prop en la part final de la cursa, però no pogué amb el de La Vilavella.

En categoria femenina la corredora Ana Ortega (CD Misjueves) va mantindre la primera posició des de l’eixida. Tenint primer a Cristina Castillo i finalment a Laura Herrera (Correliana) com a perseguidores. Cristina (darrera vencedora del Maratón Espadán) va despistar-se a l’eixida d’Artaix, perdent la posició que ja no va recuperar. La victòria d’Ana Ortega, amb una mínima experiència en carrera per muntanya, és el primer resultat destacable d’esta jove esportista.

Més de 500 corredors van prendre eixida des de La Pobleta per enllaçar els cims del Rebalssador i Penyaparda amb les poblacions d’Andilla, Osset i Artaix.

CLASSIFICACIO
MAS: 1. Ramón RECATALA VERA (Mur i Castell – Tuga) 3:49:09; 2. Pau MORENO BADENES (Mur i Castell – Tuga) 3:51:21; 3. Ezequiel CUESTA PRIETO (Mur i Castell – Tuga) 3:57:53
FEM: Ana Belén ORTEGA JIMENEZ (CD Misjueves) 5:05:55; 2. Laura HERRERA PEREZ (CAtl Correliana) 5:26:08; 3. Cristina CASTILLO HERRAIZ () 5:30:10
TOTAL: 428

    

One Trackback to “Ramón Recatalá i Ana Ortega guanyen una MaMoVa renovada”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: