Toño Quilis i Silvia Miralles, nous campions autonòmics verticals

S’ha disputat a la població de Fondeguilla (Plana Baixa) la segona edició del Campionat Autonòmic de Carrera Vertical. La prova, denominada 1r Ascens a la Nevera, es tractava d’una pujada de fort pendent de 3,75 km i 630 m+ de desnivell, amb meta al cim de La Nevera.

Els nous campions 2012 han sigut Jose Antonio Quilis (SM CAtl Marathon Crevillent) i Silvia Miralles (Mur i Castell – Tuga). Raúl García Castán (fed. Castella i Lleó) ha vençut la prova, encara que fora de competició. Resultats complets en MyChip.

MAS: 1. Jose Antonio QUILIS CUEVAS (SM CAtl Marathon Crevillent) 27:26; 2. Emili SELLES I SEGUI (SM CAtl Marathon Crevillent) 28:36; 3. Carlos PASCUAL SEMPERE (SM CAtl Marathon Crevillent) 28:36; 4. Olegario ALARIO PEIG (Llebres de Simat) 29:26; 5. Santiago ALVARRUIZ BERMEJO (CD Misjueves) 29:30
FEM: 1. Silvia MIRALLES ARNAU (Penya Mur i Castell – Tuga) 36:05; 2. Leticia PALLAS CARRASCOSA (Mur i Castell – Tuga) 38:19; 3. Olatx ALVARIÑO (CD Misjueves) 38:32; 4. Maria LOPEZ GARCIA (CD Misjueves) 40:51; 5. Júlia FONT GOMEZ (Amics Volta al Terme) 44:17
TOTAL: 70

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: