Mario Bonavista i la parella formada per Silvia Sos i Patricia Cabedo guanyen a la Serra d’Engalceran

La població de la Serra d’Engalceran va acollir dissabte la 14a Volta a Peu – Gran Premi Valfortec, sobre un traçat de 18,3 km. Prova puntuable per a la Lliga Castelló Nord – Premi Grup CRM .

L’oratge va donar una treva als corredors i organització i la Volta va poder disputar-se en condicions meteorològiques prou favorables fins ben avançat el matí.

Mario Bonavista (AD Maestrazgo) i Miguel Angel Duplas (GR33 Tottrail) van tirar de la cursa fins el darrer control on el corredor de l’equip aragonès va canviar el ritme per despenjar el corredor de La Vall d’Uixó.

Javier Robres (AD Maestrazgo), que va ser tercer, afiança amb este resultat el seu lideratge en al Lliga.

Quant a les xiques, la parella del GR33 Tottrail formada per Silvia Sos i Patricia Cabedo va completar la totalitat del recorregut juntes, arribant de la mà a meta demostrant l’amistat que roman entre elles, de tots coneguda. Raquel Martínez (Los Lastres) completà el podi.

  

MAS: 1. Mario BONAVISTA DOMINGO (AD Maestrazgo Caja Rural Teruel) 1h26:18; 2. Miguel Ángel DUPLAS MATEOS (GR33 Tottrail) 1h28:48; 3. Javier ROBRES MONFORTE (AD Maestrazgo Caja Rural Teruel) 1h29:27
FEM: 1. Silvia SOS MELIA (GR33 Tottrail) 1h49:52; 2. Patricia CABEDO SERRANO (GR33 Tottrail) 1h49:54; 3. Raquel MARTINEZ RODRIGUEZ (Los Lastres) 1h56:13
TOTAL: 425
CLASSIFICACIO 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: