Es presenta a València l’equip CXM per al Campionat d’Espanya

El Club CXM València va presentar divendres 28 de setembre l’equip de corredors que disputarà pròximament el Campeonato de España de clubes FEDME 2012 – Gran Premio Buff Salomon.

L’equip CXM València està format per 5 corredors i 5 corredores que disputaran esta competició junt a altres equips formats amb els millors corredors de muntanya de clubs federats de tota Espanya. La cita és el proper 7 d’octubre a La Vall d’Uixó, sobre un recorregut de 27 kms i 3000 metres de desnivell acumulat.

La llista de l’equip la formen Dani Amat, Juanfran Bascuñana, Mar Garcia-Romeral, Myriam Gisbert, Laura Herrera, David Hungria, Pere López, Maria Lopez Mata, Amelia Perez i Hector Salguero. Junt a ells participarà en la cursa la jove corredora Zaira Martínez, en categoria Promesa. Ja que competix el campionat d’Espanya d’eixa categoria. Estos són els corredors que van a representar el CXM entre els 128 esportistes federats amb els que compta el club esta temporada.

La presentació tingué lloc a Bicies, una cèntrica tenda de la ciutat de València, on socis i simpatitzants del club es refugiaren d’una vesprada tormentosa i aprofitaren per conéixer les característiques del recorregut. A més a més pugueren gaudir de la companyia del corredor d’elit Emili Sellés (Marathon Crevillent), que estigué convidat a l’acte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: