Es presenta a Madrid la SUMMUM UltraCup

Penyagolosa Trails CSP 115 és la seu a la Comunitat Valenciana d’esta competició d’ultres que va presentar-se ahir a Madrid amb la presència de Tico Cervera i Eduard Jornet.

Darío Rodríguez

SUMMUM UltraCup (Sis Ultra Maratons de Muntanya, Una Meta) és la nova competició de curses per muntanya d’ultradistància. On la CSP 115 serà la seu valenciana d’un calendari que completa la Volta a la Cerdanya en Ultrafons (215km), Lava Trail Lanzarote (91km), Guadarrama Trail Race (90km), Ultra Xtreme Lagos de Covadonga (85km) i Ultra Sierras del Bandolero (146km).

Penyagolosa Trails és la nova marca que representa les dues grans curses per muntanya de llarga distància de la província de Castelló: la clàssica Marató i Mitja (Mim) i la estrenada enguany CSP 115. La iniciativa la porta a terme la Diputación de Castellón i els clubs C.E. Marató i Mitja Castelló-Penyagolosa, C.M La Pedrera de Borriol, C.M. At-Zenet d’Atzeneta del Maestrat, Mur i Castell-Tuga de La Vall d’Uixó i el C.M. de Vistabella.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: