Cristòbal Adell millor corredor de muntanya valencià del 2012

Cristobal Adell

El corredor d’Albocàsser Cristòbal Adell Albalat ha sigut anomenat millor corredor de muntanya valencià de l’any 2012, segons el Rànking Córrerxmuntanya. Cristòbal ha aconseguit un total de 46 punts, per davant de Sebas Sánchez (40) segon,  i Ramón Recatalá (36) tercer. Silvia Sos (35) i Silvia Miralles (29) han arribat a les posicions quarta i cinquena respectivament.

Els punts s’aconsegueixen amb victòries o primers resultats, on la importància de la competició (nivell internacional, nacional o autonòmic) determina el nombre de punts per victòria. Més detalls a la taula de puntuació.

Quant a corredors revelacions podem destacar Vanessa Benavent, que amb sis victòries, ha debutat esta temporada amb èxit.

Cristòbal ha dominat l’escena valenciana i castellonenca especialment. Amb victòries a moltes curses tant del calendari federatiu com de les curses populars. Inclús una lessió en abril que va apartar-lo de la competició, no ha sigut obstacle pel corredor del Mur i Castell – Tuga per ser el més fort en el conjunt de la temporada.

Adell va rebre el passat novembre la “pissarra” commemorativa (en la foto) que des de correrxmuntanya volem obsequiar any rere any als millors corredors de muntanya de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: