Decidida la Selecció per al Campionat d’Espanya d’Ultra-Trail

Xari Adrián, Sebas Sánchez, Míryam Talens i Juanan Ruíz són els membres  convocats per la FEMECV per participar a la CSP-115 de Castelló

femecvLa Selecció Comunitat Valenciana participarà els díes 11 i 12 de Maig al I Campionat d’Espanya d’Ultra-trail, que enguany serà la CSP-115 Castelló-Penyagolosa. La llista de convocats pel Seleccionador Vicent Peydró són els següents:

Xari Adrián Caro (C.E.M. GR-33)
Sebas Sánchez Sáez (S.M. C.Atl. Marathon Crevillent)
Miryam Talens Belem (S.M. C.Atl. Marathon Crevillent)
Juan Antonio Ruiz García (C.E.M. GR-33)

Segons Peydró “per seleccionar estos corredors hem pres com a referència resultats anterios en proves d’alt nivell d’estes característiques, axí com el seu historial amb la Selecció i, sobretot el que este Campionat siga objetiu esportiu prioritari per a ells. Tots ells estan dirigint els seus entrenes i programació de cara a esta competició.

Són corredors/es amb sobrada experiència i garantia per a una prova tan dura com esta. A més a més, sempre han lluit amb les seues actuacions amb la Selecció, i estàn encantats i molt il.lusionats de poder representar la Comunitat Valenciana amb esta samarreta“.

La CSP-115 és una ultra-trail de 115 km de recorregut i un desnivell positiu de 4.755m i negatiu de 3.445m. En un temps màxim de 30 hores els participants recorreran per pistes, camins i sendes mil·lenàries les comarques interiors de la província de Castelló. Amb eixida des de la capital i passant per les poblacions de Borriol, Les Useres, Atzeneta, Culla, Xodos i Vistabella per arribar a la meta situada al Santuari de Sant Joan de Penyagolosa, a 1.300m d’alçària.

El Campionat d’Espanya d’Ultratrail FEDME és una competició novedosa, que enguany tindrà la seua primera edició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: