Silvia Sos i Youssef Benazzouz guanyen el III Gran Premi Ruta dels Molins de Llucena

llucenaLa pluja va ser protagonista este dissabte pel matí en la disputa del III Gran Premi Ruta dels Molins de Llucena. Dels 467 inscrits, 377 van completar finalment els 18,5 km de la prova. 1h 15′ 26″ és el temps que va necessitar Youssef Benazzouz, del Club Musical Center, per fer l’entrada en meta. A 26 segons arribava el llucenenc Alfonso Granell. I Sergi Ruiz, de Evasion Running, va entrar tercer, a 31″ del guanyador. Els tres van liderar destacats la carrera vigilant-se atentament durant la majoria del recorregut. El pòdium es va haver de decidir en el tram final. Les rampes d’ascens a meta van ser determinants. D’altra banda, Silvia Sos, del Gr-33 Tottrail, es va fer amb la victòria en fèmines amb un temps d’1h 30′ 47″. Lola Peñarrocha i Laia Cañes van aconseguir la segona i tercera posició respectivament. Sergi Ruiz va ser el millor veterà i Pili Garcia, la millor veterana. Quant als joves, Angel Ruiz i Claudia Sanz van quedar els primers. L’organització va valorar molt positivament la prova i va agraïr el treball de tots i cadascun dels que han fet possible esta edició. L’alcalde i regidors del municipi van estar presents en l’entrega de trofeus.

MAS: 1. Youssef BENAZZOUZ (Musical center) 1:15:26; 2. Alfonso GRANELL DE LA CRUZ () 1:15:52; 3. Sergi RUIZ ALBERICH (Evasion Running) 1:15:59
FEM: 1. Silvia SOS MELIA (GR33 Tottrail) 1:30:47; 2. Lola PEÑARROCHA ALOS (GR33 Tottrail) 1:32:06; 3. Laia CAÑES BADENES (A 4 Pelat) 1:33:34
TOTAL: 377
CLASSIFICACIO

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: