Corredors del Rute Trail destaquen a l’Apuko Extrem

rute_trailLa Ultra-Trail Apuko Extrem va disputar-se el passat 20 d’abril a la localitat basca de Zaramillo sobre un circuit de 83 kms i 6.800 m+. Corredors de l’equip Rute Trail d’Almenara van obtindre uns resultats molt destacables, amb dos d’ells pujant al podi.

En categoria Senior masculina el corredor de Faura Pep Ballester va aconseguir la segona posició amb 10h28:58, quart de l’absoluta a pocs minuts del vencedor Gaizka Barañano. “Ha sigut una magnífica cursa amb pujades duríssimes i baixades imposibles“, conta Pep.

En categoria M40 la saguntina Marian Bertolo aconseguia la tercera posició amb 14h18:36, éssent sisena absoluta. La guanyadora va ser Nerea Martínez. Van completar la participació els corredors Rafa Garcia (69é) i Pep Miguel (101é).

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: