Publicada la llista de corredors valencians tecnificats

tecnificatsLa FEMECV acaba de fer pública la llista de corredors de muntanya que entren a formar part al Pla de Tecnificació 2013, en total 23. Es tracta d’esportistes federats de edats entre 15 i 23 anys. El nivell de tecnificació (A, B i C) correspon als seus resultats i al recolzament que rebran per part de la federació. En el nivell A estan inclosos els corredors Alba Beltrá (Promesa), Alejandro Muchola (Júnior), Júlia Font (Júnior) i Ramón Navarré (Cadet).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: